Zašto još uvijek niste u braku?

Ima trideset godina, i ima dobru karijeru, prilično je uspješna u svom poslu. Voli svoj posao, kupila si je auto i plaća hipoteku. Ali Katya nije udana. I nema izgleda – dugo nema čovjeka u blizini. Nailaze svi slabići. Nema ni djece, a unutarnji sat otkucava, a postoji osjećaj da će biti spremna skočiti u brak sa svakim tko će joj pomoći da postane majka i riješiti se milijun dosadnih pitanja – kada će se udati, kad će imati djecu? Iako zdravlje žena već postavlja puno pitanja – hoće li to uopće uspjeti?

Čini se da je Katya u principu zadovoljna svime. Sam odlučuje što, kada, gdje i koliko. Nema potrebe nikome se prilagođavati, nitko neće ozlijediti, izdati ili pokvariti red u njezinom ljubazno namještenom stanu. I nitko ne kuka i ne zapovijeda u blizini. I čini mi se kao da mi je na smokvi sve ovo žensko, ako ometa zarađivanje novca. A bez novca, kakva sreća!

No kad ugleda susjede i poznanike – čak i Mašu, koja izgleda nije baš sretna, ali s djecom, sa svojim mužem, sve se unutra smanjuje. Niko je ne treba. Nema kome staviti glavu na rame i zatražiti zaštitu, plakati i tražiti joj ruke. Nema se s kim ni posvađati. Snažna je, sve vuče na sebe. Ona bi jako voljela, ako ne udati se, onda barem dijete. Ali kako? Gdje? A tko će je hraniti dok je beba mala? Prisjeća se da je prije nekoliko godina navukla bivšeg. Nije radio, sjedio mu je na vratu. I ona se boji. Ne postoji osoba na ovom svijetu kojoj bi mogla vjerovati.

Puno očekuje od svog princa. On mora biti i zgodan i zaobljen, i vrlo uspješan, bogat, zarađivati ​​ne manje od nje sada. Nosite ga na rukama, dajte darove, recite komplimente, imajte barem tri viša – tako da to ima više nego što ona sama ima. I posao, naravno. I stan. Trebao bi biti samo par godina stariji, ali bez povijesti bivših supruga i djece. Općenito, “kako ne bih pio, pušio i uvijek darovao cvijeće, punicu sam nazvao majkom …”. I još kraće – “Kao što je Putin”. I naravno, mora je prihvatiti takvu kakva je, ne tjerati je da sjedi kod kuće, kuha i pere čarape…. Možete nastaviti neograničeno dugo.

Mama Katya terorizira i stalno joj dovodi potencijalne udvarače i plače da će umrijeti bez unuka. Otac šuti, ali već je izgubio nadu. Djevojke joj stalno šalju neku rodbinu na upoznavanje. Ali naravno, to nije ispravno i pogrešno.

Što će se dogoditi s Katjom za godinu dana ako sve bude isto kao i sada?

Sigurno će uspjeti još više u svojoj karijeri – posvećuje toliko vremena i pažnje ovome.

No, zdravlje žena vjerojatno će se pogoršati, problemi će rasti poput grude snijega. Kao i njezina umornost od takvog ritma.

Hoće li upoznati muškarca? Što dalje idete, to je manja vjerojatnost. Ovo je ujedno i službena statistika, jer je muškaraca manje, a slobodnih je 35-40 s jedne strane. Nadajte se samo da će postati udovica, razvesti se. Osim toga, s obzirom na činjenicu da Katya zapravo nigdje ne komunicira s muškarcima i da joj se ne možete dovezati na krivoj kobili, vjerojatnost se smanjuje.

Hoće li se njezini pogledi promijeniti? Sami, jedva. Što dulje živi sama, bit će joj teže pustiti nekoga u svoj život. I premda njezina duša žudi za bliskim odnosima, njezin mozak to na sve moguće načine sprječava. I što dalje – jače.

Hoće li imati više snage, energije? Hoće li biti mlađa i ljepša (pogotovo ako prestane ubrizgavati botoks)?

Što ako Katya odluči promijeniti svoj život? Što može učiniti za godinu dana?

Mogla se usredotočiti na svoje zdravlje. Smanjite utrku. Počnite se dovoljno naspavati. Opustiti. Provodite više vremena u prirodi. Da biste shvatili da nećete zaraditi sav novac, a što više jurite za njima, više ćete trošiti na lijekove.

Mogla bi promijeniti svoj stav prema poslu i tamo se prestati paliti. Ostavite nešto za sebe i svoju moguću budućnost.

Mogla bi se češće pojavljivati ​​tamo gdje se može obaviti potrebno poznanstvo. Na web stranicama za upoznavanje, barem – u našem stoljeću, jako, jako ih mnogi upoznaju. Čak i ako ne pronađe onu, dobit će iskustvo komunikacije.

Mogla bi promijeniti svoj karakter i postati mekša. Naučite pitati, naučite komunicirati s muškarcima. Pripremite se, da tako kažem. Definitivno neće biti suvišno.

Mogla bi riješiti svoje zahtjeve za odabranog i učiniti svoj idealni kalup ne tako uskim. Tako da se barem netko mogao uklopiti u to.

Mogla je raditi sa svojim ponosom, ponekad naučiti šutjeti, ne biti pametan, bahato zanemariti druge.

Mogla bi se baviti dobrotvornim radom, uključujući kako bi se odvratila od svojih problema, i u prolazu zaradila pobožnost.

Ali što je tu, već je mogla naučiti normalno kuhati, baviti se kreativnošću, ostvariti svoj ženski potencijal i ne čuvati ga do boljih vremena. Razvijati ženske kvalitete, a ne samo pumpati menadžerske vještine.

I također proučavati ne samo budućnosti i obveznice, već i znanost o izgradnji odnosa. To je tako zabavan proces!

A za godinu dana bit će to još jedna Katya. Čak i ako se ove godine ne uda i ne upozna nikoga, bit će bolje pripremljena za ovaj susret. Sastanak će biti bliži. Da, i sreća u njezinu životu definitivno će se povećati ako sutra prestane čekati neke, a danas se pobrine za svoj ženski dio.

Ali za to će morati htjeti. Želeći promjene ne mozgom, već srcem. Neka vaše srce govori, neka vrišti od boli usamljenosti. Prepoznajte ovo i prestanite se razmetati svojim umom, uspjeh. Prestanite se braniti i mahati sabljom. A onda joj samo jedna godina može dramatično promijeniti život. I iako joj se čini da jednostavno nije upoznala onu, u stvarnosti joj je do ušiju u problemima koje zanemaruje, ne primjećuje i ne planira riješiti.

Sveta

A imamo i Svjetlost. Sveta već mnogo godina živi s muškarcem. Imaju dijete. Sveta ga naziva mužem, iako to nije tako. Muškarac se ne želi oženiti Svjetlošću, ali ne želi ni otići. Naravno, ne radi, ali često igra video igrice. I viče u Svjetlu da je ona tako-tako žena, kojoj je potrebna. Nezadovoljna načinom kuhanja i načinom na koji razgovara s njim. U naletu strasti ponekad se složi da će je jednog dana ipak oženiti. Sveta se jako želi udati pa izdrži. Seks s njim je i dalje dobar. Misli da će, ako sve ovo izdrži, jednog dana to i biti, shvatit će sve i oženiti se. I tada će sve biti drugačije – odmah će se promijeniti. Čak je i rodila dijete, nije pomoglo. U međuvremenu morate orati na svim frontovima i pretvarati se da ste sretni što imate dobru obitelj. Unutra ista praznina, usamljenost.

U potrazi za brakom, više se ne sjeća onoga što voli, što želi. U svemu se prilagođava, sve odbija, ne troši mnogo novca na sebe. Sve za obitelj, sve za dijete i “muža”. Izgleda, naravno, već stariji od svojih trideset. Nisam došla u formu nakon poroda, ni sam to ne volim. Na glavi mi je crta, samo da ne odvraćam pažnju. Zadnji put sam bio u kadi sa 18 godina. Sada nije do toga. I jako je dobra, divna je. Za razliku od Katje, čak i dobro kuha.

Ona slijedi sve preporuke za oženjene osobe, očekujući da će biti bolje. I postaje još gore, jer u stvarnosti nije udana.

Nitko za to nije preuzeo odgovornost i neće. I onda što se više ulaže, postaje sve gore. Ona također gubi. Samo postaje drzak. Ucjenjuje je brakom i pokazuje gdje je još nedostojna postati supruga.

Ali biti sam – sada s djetetom – zastrašujuće. Ima više od 30 godina. Hoće li pronaći drugu? Hoće li biti bolje? Ovim je već sve jasno što i kako. Ima li novog? Čini se da nije u takvom stanju da bi nekoga privukla, a već je umorna od ovih igara. Stoga, trpi. Već ne toliko u ljubavi koliko u strahu od gubitka.

Što će biti sa Svetom za godinu dana?

Najvjerojatnije se nikada neće oženiti. Ako nađe nekoga boljeg, otići će ostaviti je s djetetom. Ako ostane, onda definitivno neće početi cijeniti sve što ima. I odnos je u ovom slučaju svake godine sve gori, pritužbe su joj se sve više nakupljale u srcu, iako o njima šuti.

Odnos s djetetom pati od te neizvjesnosti. Bilo kojem djetetu je teško živjeti u takvoj atmosferi. A ako majka još uvijek nema unutarnjih resursa kako bi djetetu dala sve što mu je potrebno čak i u takvim uvjetima, to je ozbiljan problem. I za godinu dana dijete će odrasti, formirati hrpu programa koje će provoditi u svom životu.

Morat ćete više orati. Ne možete tu ništa učiniti. Ne možeš pobjeći.

Samopoštovanje će postati još niže i sakriti se ispod podloge.

I da, zdravlje će se od ovoga samo pogoršati – jer žena nije stvorena za oranje. Razboli se i slomi se od ovoga.

Za godinu dana izgledat će gore, s takvim odnosom prema sebi čak nema sumnje.

A što Sveta može promijeniti za godinu dana?

U najmanju ruku, rastanite se s iluzijama o svom statusu u vezi. Najmanje. Ona mu može postaviti ultimatum i rastati se s njim. Ili nježnije i nježnije usmjeravati. Meko, ali samouvjereno. Počni pričati o tome. Potvrdite da postoji problem.

Prestani orati kao konj. Pa, stvarno. Uvijek je moguće ako želite. Drugo je pitanje da ćete se, kad je posao kompenzacija za probleme, a zatim odgurnuti u stranu, morati suočiti sa svojom boli …

Naučite se drugačije odnositi prema sebi. Čuvaj sebe, čuvaj se. Dajte si vremena. Neka. Želim. Prihvatiti. Odmor.

Promijenite odnos s bebom i stvorite mu, unatoč činjenici da je u blizini, sigurno ozračje ljubavi i prihvaćanja iznutra.

Suočite se sa svojim zamjerkama, scenarijima, osjećajima, emocijama. Riješite se nakupljenog tereta.

Samopoštovanje i samopoštovanje mogu biti glavne teme za Svetin rad tijekom cijele godine. Definitivno joj treba. I to će definitivno uroditi plodom.

A za godinu dana njezin se muškarac može promijeniti do neprepoznatljivosti. Ili – ako se ne želi promijeniti – može otići i napraviti mjesto za nekoga boljeg. Ali glavna stvar je da će se sama Svjetlost promijeniti i možda će početi svijetliti. Od sreće.

Općenito, želio bih reći da je za udaju žene doista potrebna posebna ženska energija. Ovom energijom žena privlači vrijedne muškarce. Istom energijom čuva i produbljuje odnose. Ta energija privlači čovjeka. Također ga drži pored žene. Ona također inspirira i fascinira. Većina neudatih žena ima problem s tim.

Nemaju tu energiju – sve je izgorjelo u trci za novcem i prestižom, oranju i želji da bude dobar

Ne znaju kako to razviti, ne znaju kako, nisu vidjeli primjere i nisu nije namirisano, a čini se da su sve metode staromodni delirij.

Ako jest, onda je to vrlo malo i ne dovoljno dugo (2-3 posjeta), a događa se da je jako žao da netko da, neka vrsta ženska pohlepna

Također, vrlo često žene ovu energiju pokušavaju zamijeniti seksualnom, smatrajući je glavnom. Ali samo se na seksualnoj energiji ne mogu izgraditi duge i snažne veze.

A neki čak vjeruju da možete bez svega ovoga, nikome to ne treba, ta ženska energija. Relikvija iz prošlog stoljeća. Jednakost!

Žene lišene ženske energije također se mogu udati. Ali:

Ili na kratko
Ili za ženskog muškarca (prema principu sličnosti)
Ili za drugu ženu 🙂
Ili mogu stvoriti svojevrsni brak – pronaći oženjenog muškarca, na primjer,
Ili upasti u iluziju braka – poput Svete
Ili će brak biti vrlo olujan i skandalozan, s razbijanjem posuđa i još mnogo toga.
Ili mogu vidjeti svoje greške i promijeniti prioritete, mijenjajući na taj način i muškarce koji ih privlače i samu vezu. Ali ovo nije brz proces. I složenije. Treba se promijeniti, a ne čekati vrijeme uz more!

Prema mom iskustvu, ljudima poput Katje i Svete, koji oru od jutra do mraka već dugi niz godina, često je potrebno žensko ponovno pokretanje. Kardinal. Mnoge djevojke su napustile posao i…. Leže u sloju. Ni dana. Ne dvije. A ponekad čak i godinu ili dvije. Nemajući snage ni želje ustati i učiniti nešto, čak i za sebe. I bez obzira koliko nadopunjavali energiju, cijelo vrijeme kao da idete u minus. Kao da ste uzeli zajam od sebe prije mnogo godina i niste dugo plaćali, a akumulirali, s kamatama. Čak i dostizanje nulte razine dugo je i mukotrpno.

Ponekad im život to učini – ozbiljno se razbole i ne mogu fizički raditi. Općenito. Nema šanse. Ali bolje je ne čekati, vjerujte mi. Počnite gasiti ove kredite ispred tijela malim koracima. Korak po korak.

Opet, moje je zapažanje da se sve neudane žene moraju još više brinuti o sebi. Uostalom, oni nemaju određeni broj onih na koje se ova misija može barem djelomično delegirati. I bez brige, svaka žena vene i umire.

Ne podcjenjujte ženstvenost. Vjeruj mi. Mnogo ovisi o njoj. U isto vrijeme, ženstvenost je drugačija i izgleda drugačije. Ali ženska energija je univerzalna. Ili teče u vašem tijelu ili ne. Ona ili grli osobu ispred vas, ili udahne hladnoću od vas. Ili dopuštate da se manifestira, ili ga potiskujete i blokirate.

Počnite se mijenjati već danas kako biste se za godinu dana osjećali drugačije, ako to zaista želite. Čak i ako se za to vrijeme ne vjenčate, definitivno ćete se približiti željenom statusu.

Objavljeno dana