Studio apartman: zašto je stekao popularnost?

Netipično rješenje dizajnera u malim stanovima je studio. Ova opcija izgleda dizajnirana je za kombiniranje nekoliko soba i maksimalno iskorištavanje svakog četvornog metra. Sam izgled takvih stanova značio je niske troškove životnog prostora – odsutnost pregrade između kuhinje i glavne sobe značajno je srušila cijenu. Novi format i trendovi Garsonjera je postala popularna u Ukrajini prije samo deset godina. Programeri su ovu verziju stana počeli nazivati “pola dijela”. Novost ovog formata učinila je stanove uočljivima za našu državu. U velikom kapitalu ova je opcija postala dugo očekivano rješenje stambenog problema.

Ova je opcija dobro prihvaćena od strane mladih ljudi, studenata i parova. Stoga je kupnja garsonjere postala isplativija odluka za mnoge ljude. Omjer cijene i dobivenog. Obično je jedan kvadratni metar u studiju skuplji. No, zbog kompaktne veličine, ukupna količina je manja. Ali ovdje, za razliku od punopravnog stana, prva mjesta na važnosti nisu popravak i broj četvornih metara.

U slučaju studio apartmana uzimaju se u obzir sljedeći elementi: udaljenost od važnih područja; udaljenost do metroa; prometna razmjena i infrastruktura. Također, studiji se kupuju radi ulaganja. Pasivni prihod od iznajmljivanja stana može postati glavni izvor prihoda. Stoga ova opcija također čini studio popularnim među ostalim mogućnostima stanovanja.

Dizajn i dekoracija

Prilikom kupnje stana nedostatak zidova ide na ruku vlasnicima. Dakle, mogu promijeniti apsolutno sve i koristiti maštu. Osim toga, gotovo svi ovi studiji nalaze se u novim zgradama. Među prednostima novih kuća su povoljno mjesto, suvremene najnovije tehnologije i dobri susjedi.

Objavljeno dana