Što ako se muž razboli ili umre ili ode?

Otprilike toliko ljudi misli o poslu. Kao, nisu svi s njezinim mužem imali sreće, a ponekad i umru! Odlazi! A tu su i tirani, a kad imate svoj posao, lakše je pobjeći od takvih tirana!

Pa, učinimo to. Prvo, još se ne zna tko će od vas prvi umrijeti. Nitko nije imun ni na što. A što ako sutra umreš? Jeste li razmišljali o tome? Kako ste se pripremili za ovo? I, usput, puno je korisnije razmišljati o tome. Kvaliteta života dramatično će se promijeniti. Svog života!

Drugo, razmišljanje da će vas voljeni ostaviti / umrijeti / razboljeti se nekako nije previše u odnosu na vašeg muža. Programirajte mu kratak život, podlu bit i bolesti. Zamislite samo na trenutak kako bi bilo živjeti s osobom koja uvijek čeka da umrete. Pa, samo praznik, zar ne?

Treće, prosječno očekivano trajanje života muškarca je 60-ak godina. Ima razloga vjerovati da će umrijeti barem s 30 godina – čisto statistički. Da, događa se. Ali ne tako često kao što mislite.

Četvrto, zamislite da ne umire! Pripremali ste se za to cijeli život, ali odjednom imate 90 godina, sjedite kraj sebe, imate ovo alternativno uzletište, koje nije bilo korisno, ali koje vam je pojelo toliko snage. Pa, kako si sa svim ovim? U strahu od neke moguće budućnosti, napustili ste svoju stvarnu budućnost. Za što?

Peto, pa onda spremimo se na hrpu za sve moguće strahote ovog života, pa to sigurno. Hodanje u kacigi – odjednom cigla na glavi? Sjediti kod kuće – odjednom nesreća? Iako kuće nisu jako dobre – što ako dođe do potresa? Što ako jednog dana izgubite vid? Potrebno je ovladati vještinama života bez vida. I naučite komunicirati kao gluhonijemi. Vozite se u invalidskim kolicima za svaki slučaj – kako biste, ako ništa drugo, bili spremni. Ne zvuči li to kao ludilo?

Moram reći da sve čega se bojite privlačite u svoj život? I što se više bojite, to će se prije dogoditi? Ako cijelo vrijeme čekate da ga prevari i provjeri telefone, onda ćete čekati jedan dan. Što ste više fiksirani na temu varanja, to će se vjerojatnije dogoditi.

Mnogo je bolje koristiti istu energiju za izgradnju odnosa! Naučite međusobno razgovarati, pregovarati, saznati što je važno i potrebno za svakog od vas. Tako da se s vama osjeća dobro i da nema ni misli.

Samo za ovo još moraš biti dobar sa samim sobom, to je problem. Trebali biste biti zanimljivi sebi prije svega. Trebao bi biti visok, a ne teret. Kako onda pobjeći od tebe kad je s tobom tako super ?!

Što se tiče financijske sigurnosti, super je ako u obitelji imate neku vrstu financijskog jastuka. Također možete osigurati život i rad svog supruga da se osjeća ugodnije.

U Indiji, na primjer, žene skupljaju nakit s razlogom. Oni su rođeni – i svi značajni darovi u njihovom životu su zlatni. Zaruke, vjenčanje, rođenje djece, rođendan. Za što? Ovo je također stabilizacijski fond. Ako se nešto dogodi, ona će preživjeti predajući ovo zlato.

Ali opet – ne pridajte previše pažnje. Banke bankrotiraju zajedno s depozitima. Novac za nekoliko noći može postati komad papira. Zlato se može ukrasti – a nema fonda, a osiguranje bankrotira.

No, definitivno je nemoguće ukrasti vezu. Vaši odnosi u obitelji, s prijateljima, rodbinom, koji vam mogu pomoći ako išta. A također i vaš unutarnji sklad i stanje. Vaša energija.

Da, naravno, možete se razvijati kao osoba, biti kreativan. No ako je glavni motiv “što ako umre” – bolje je učiniti nešto drugo. Za ozdravljenje glave, na primjer.

U životu postoje različite stvari. Jedna od mojih poznanica razvela se od svog supruga – i to samoinicijativno. A deset godina kasnije uzdržavao je nju i djecu. Jednostavno zato što u njezinu svjetonazoru nije bilo druge opcije. Cijenila je samu sebe, pa je i muškarac cijenio nju.

Druga prijateljica izgubila je muža, a cijeli joj je svijet pomogao, jednostavno zato što je toliko bistra da joj želi pomoći. I nekoliko godina kasnije ponovno se udala, opet iza kamenog zida, nakon što je prošla kroz to teško vrijeme. Naučila je tada prihvaćati pomoć iz različitih izvora. I učinila je to.

Znam stotine takvih priča u kojima se nije imalo što štedjeti, ali sve je ispalo kako treba. Gospodin se pobrinuo. I o ženi i o djeci. I gomilu priča kad se žena spremala, spremala – i uzalud. Jedna se toliko bojala da ga ne izgubi i orala je tako nesebično da je izgubila sebe, svoje zdravlje. Ali moj muž nije dao otkaz. A onda ga, ne mogavši ​​podnijeti takvu “podlost”, sama ostavila. Za svaki slučaj, da budemo prvi.

Stoga je u nastojanju da se zaštitite bolje ne pretjerivati. I, naprotiv, naučite vjerovati. Muž, život, Bog, ljudi. Ovo je mnogo korisnije i obećava. Sigurno će vam dobro doći u životu.

Objavljeno dana