Dali obrve mogu ponovo rasti?

Možda ne razmišljamo često o obrvama ili se fokusiramo na njih kada gledamo osobu. Možda vam se čini da mislite da su neke obrve koje vidite na slikama izmakle kontroli, ali kada biste se susreli s tom osobom u stvarnom životu, ne biste ništa primijetili. Mnoge žene žele urediti svoje obrve, a ja sam jedna od njih. To je zato što guste obrve mogu odbaciti izgled vašeg lica čak i ako nisu središnja točka. Dobro njegovane obrve uvijek i svima izgledaju bolje. Kada je riječ o rješavanju ponovnog rasta obrva, imate ogroman broj opcija među kojima možete birati.

Neki ljudi puste da im obrve ponovno izrastu dok ne mogu ući i ponovno depilirati obrve. U ovome nema ništa loše sve dok vam to ne smeta. Međutim, imam jednog prijatelja koji to radi i to me izluđuje. Ne znam zašto to radi, ali obrve joj se čupaju ili depiliraju tako daleko da je gotovo kao da joj je jedna linija dlačica prešla preko čela. Napravi ih potpuno pretanko, a ponovno izrastanje obrva na njoj izgleda smiješno.

Što se tiče ponovnog rasta obrva, pincetu koristim svakodnevno. Imam jako guste obrve, a to znači da moram raditi puno stvari da ih držim pod kontrolom. Volim ih ići depilirati, ali ne mogu ulaziti onoliko često koliko bih želio. To znači da svaki dan moram odvojiti malo vremena kako bih se pozabavila ponovnim izrastanjem obrva. Sve dok provjeravam na dnevnoj bazi, postoji samo nekoliko zalutalih dlačica koje moram čupati svaki dan. U nekim slučajevima, zadržavanje ispred ove vrste ponovnog rasta omogućuje mi da produžim vrijeme između mojih posjeta salonu.

Kako ćete se nositi s ponovnim rastom obrva ovisit će o vama. Možda ćete htjeti čupati svaki dan kao i ja, ili ga možda želite pustiti da raste između depilacija. To će ovisiti o tome gdje se nalazite u svom životu. Ako ne radite izvan kuće, to vam možda neće smetati koliko nekome tko mora svakodnevno ići na posao. Ako imate svjetliju boju kose, ponovno vam izrastanje obrva neće smetati kao nekome tko ima crnu ili tamno smeđu kosu. Ako ste otkrili da vam je netko pokvario obrve, u vašem je interesu pustiti ih da u potpunosti izrastu i da ih prepravite negdje drugdje. Ova vrsta ponovnog rasta bi mogla biti nešto s čime se morate pomiriti.

Objavljeno dana