Proizvodi za brzo liječenje akni

Nitko ne voli akne! Stvarnost je takva da se većina muškaraca i žena ježi pri pogledu na novu bijelu ili mitesernu prišt. Zbog toga danas na tržištu postoji toliko mnogo mogućnosti brzog liječenja akni. Među ovim proizvodima zasigurno će se naći tretman koji odgovara vašem licu i tipu kože. Sve je u tome da znate koji su tretmani za akne dostupni i koji su idealni za vaš individualni ten. Iako to može potrajati, vrijedi pogledati ako želite čistu kožu.

Počnite s lokalnim drogerijama. Gotovo svaka od njih nudi kreme i sredstva za čišćenje za brzo liječenje akni. Brendovi kao što su Clearasil, Oxy i Clean and Clear stavljaju fokus na čišćenje kože lica. Neutrogena je još jedna popularna marka za njegu kože koja ima odjeljak proizvoda za akne. Neki proizvodi za liječenje akni koje biste trebali uzeti u obzir su sredstva za čišćenje lica, aktualne kreme na licu mjesta, noćni gelovi i maske protiv akni koje upijaju ulje. Važno je shvatiti da svi ovi brzi tretmani za akne neće biti pravi za vas i vaš ten. Zbog toga postoji toliko mnogo za izabrati. Svako pojedinačno lice može zahtijevati različite tretmane.

Ako ste već testirali vode iz drogerija, možda biste željeli posjetiti nekoliko internetskih stranica koje su specijalizirane za brza rješenja za liječenje akni. Neki od njih su TetraClear.com, ComboAcneTreatment.com, Acnexus.com i PerriconeMD.com. Sve ove web stranice nude neke vrste savjeta i mogućnosti liječenja akni koje bi mogle biti prikladne za vas. Srećom, neki čak nude besplatne uzorke kako biste ih testirali na svojoj koži i vidjeli hoće li vam proizvod doista djelovati. Također biste trebali razmisliti o trgovinama poput Sephore, koje svima neprestano pružaju besplatne uzorke svih vrsta proizvoda. Na ovaj način možete isprobati prije nego što stvarno kupite.

Posjet dermatologu ili licenciranom stručnjaku za njegu kože također je izvrstan način da otkrijete brzi tretman akni koji vam je potreban da biste jednom zauvijek očistili kožu. Uobičajeno je da stručnjak procijeni vašu kožu lica na konzultacijama kako bi otkrio što bi vam moglo najbolje odgovarati. Danas se nude lokalni tretmani poput Differin gela, kao i neki oralni lijekovi za akne. Oralni recepti općenito su namijenjeni osobama s teškim izbijanjem akni ili problematičnim tipovima kože. Dermatolog može predložiti takav tretman ako također imate prekomjerne prištiće i mrlje na prsima i leđima. Bez obzira na to što odaberete, možda ćete otkriti da nekoliko različitih topikalnih krema i sredstava za pranje lica mora biti testirano prije nego što pronađete pravu. Uostalom, postoje različite vrste akni, kao što su cistične, bijele prištiće, miteseri, itd.

Objavljeno dana