NUNA AUTOSJEDALICA PRYM 360 I-SIZE 0+/1 (0-18,5 KG)

Izaberite najbolju autosjedalicu za svoje dijete. Ako ste u potrazi za autosjedalicom za svoje dijete, prikladnom za putovanja i udobnu za vaše dijete, tada je Nuna autosjedalica Prym 360 i-Size 0-1 (0-18,5 kg) savršen izbor. Ovaj proizvod osigurava sigurnost i udobnost za vaše dijete tijekom vožnje.

Sigurnost

Sigurnost vašeg djeteta je najvažnija, stoga je odabir autosjedalice vrlo važan. Nuna autosjedalica Prym 360 i-Size 0-1 (0-18,5 kg) pruža vrhunsku sigurnost. Autosjedalica je testirana i odobrena prema najnovijim europskim sigurnosnim standardima ECE R129. Autosjedalica ima 5-točkovne sigurnosne pojaseve koji osiguravaju optimalnu zaštitu vašem djetetu. Također, autosjedalica ima i Isofix sustav za brzo i jednostavno pričvršćivanje u automobil.

Udobnost

Nuna autosjedalica Prym 360 i-Size 0-1 (0-18,5 kg) osigurava udobnost za vaše dijete tijekom vožnje. Autosjedalica ima 360 stupnjeva rotacije, što olakšava ulazak i izlazak iz autosjedalice. Naslon za glavu je podesiv u 8 različitih pozicija, što omogućava prilagođavanje autosjedalice visini i veličini vašeg djeteta. Autosjedalica je također opremljena mekanim jastučićima za dodatnu udobnost vašeg djeteta tijekom vožnje.

Praktičnost

Nuna autosjedalica Prym 360 i-Size 0-1 (0-18,5 kg) također nudi praktičnost za roditelje. Autosjedalica je lagana i jednostavna za instalaciju u automobil. Također, presvlaka autosjedalice se može skinuti i prati u perilici rublja.

Ako tražite sigurnu, udobnu i praktičnu autosjedalicu za svoje dijete, onda je Nuna autosjedalica Prym 360 i-Size 0-1 (0-18,5 kg) idealan izbor. Sigurnost je najvažnija, a Nuna autosjedalica pruža najvišu razinu sigurnosti za vaše dijete. Autosjedalica je također vrlo udobna i praktična za roditelje. Odaberite najbolju autosjedalicu za svoje dijete i uživajte u sigurnim i udobnim putovanjima.

Pronađite vrhunske autosjedalice na našem web shopu ili pročitajte korisne savjete na web stranici autosjedalica.com.

Objavljeno dana